”Hej Jacob. Vill ge dig en lite uppdatering för jag är så jävla stolt över mig själv. Försöker få livspusslet att gå ihop med familjeliv, jobb och mig själv. Tränar nästan varje morgon kl 5,45 ( WTF?!!! Vem är jag ens) och jag mår så otroligt bra. Gör matlådor en gång i veckan, 14 lådor så att det är lätt och smidigt och jag behöver inte oroa mig en vecka framåt. Kört sen 1 januari med ditt kostschema. Jag är glad, jag har energi. Jag har gått ner 3 kg men jag har fått en massa muskler! Vilket gör mig ännu gladare, vill inte längre bara vara smal. Jag vill va fit och stark!! Bara början på året, men jag vet o har bestämt mig, att det här året ska jag va i min absolut bästa toppform!”

Personlig träning online

DU ÄR ALDRIG MER ÄN ETT BESLUT IFRÅN ETT HELT NYTT LIV

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close